085-0492 080

Medisch transport

2MC verzorgt door heel Nederland het transport van diagnostisch materiaal van huisartspraktijken of andere medische centra naar uw laboratorium en tussen laboratoria onderling. Wij doen deze transporten voor zowel pathologie, medische microbiologie als klinische chemie. Verder leveren wij medicijnen af bij patiënten voor ziekenhuisapotheken, doen wij ADR-gecertificeerde transporten, spoedtransporten, gekoeld transport en vervoeren we licht radioactief medisch materiaal.

Een van onze grootste specialisaties is het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker, waarvoor wij de logistiek voor alle 5 deelnemende laboratoria en alle huisartsenpraktijken in heel Nederland uitvoeren.

Ook voor uw (nieuwe) opdrachten staan onze jarenlange ervaring en deskundigheid tot uw beschikking.

Spoed

Met ons eigen koeriersnetwerk door het hele land zijn wij altijd binnen 30 minuten op afroep beschikbaar om uw medisch materiaal linea recta te vervoeren naar de plaats van bestemming. Eén contact, één telefoonnummer, één maandelijkse factuur voor al uw opdrachten.

24/7

Met één telefoonnummer en de back-up van een goed getraind call center staan wij dag en nacht en in het weekend voor u klaar om uw (spoed)transporten uit te voeren.

KvK nr. 08136155
BTW nr. 8146.12.945.B01
IBAN NL17 ABNA 0533 0814 08
Commpanionz is onderdeel van 2MC