085-0492 080

Veiligheid

2MC werkt volgens strikte kwaliteitsnormen om uw materiaal veilig te transporteren en met zekerheid af te leveren.

 

Gevaarlijke stoffen en goederen

2MC is ADR-gecertificeerd: gevaarlijke stoffen (zoals radioactief gelabeld materiaal) en goederen (zoals naaldencontainers) worden getransporteerd in overeenstemming met UN-regulering. Alle koeriers die rechtstreeks te maken hebben met het vervoer van gevaarlijke stoffen volgen de opleiding of een awareness training.

 

Geconditioneerd transport

Voor sommige materialen gelden temperatuurcondities. In al onze auto’s worden de airconditioning en de verwarming vanuit de cabine doorgetrokken naar de laadruimte. Extra temperatuurregulering in de transportkoffers kan worden bereikt met stabilisatoren. Deze temperatuur stabilisatoren (PCM) kunnen worden verwarmd of gekoeld voor een stabiele temperatuur, bijv 18 °C. Wanneer het materiaal vraagt om actieve temperatuurregulering werken wij met VEBA-boxen.

Track & trace

2MC vervoert, soms onvervangbaar, diagnostisch materiaal. Kwijtraken is dus een zonde. Om te borgen dat alle materialen terechtkomen op de plaats van bestemming, werken wij met een door ons speciaal ontwikkelde medische track & trace. Het traceringssysteem kent drie niveaus: route, batch (transportkoffer) en monsters. Bij vermissing van een monster wordt direct een alarm afgegeven en kunnen stappen worden ondernomen om het monster te achterhalen.

ISO 9001

Bij 2MC staat kwaliteit voorop. Er wordt dus volledig gewerkt volgens ISO 9001 kwaliteitsstandaard. Inmiddels is 2MC hierop positief beoordeeld en zijn we voorgedragen voor ISO 9001 certificering. We verwachten het certificaat in oktober.

KvK nr. 08136155
BTW nr. 8146.12.945.B01
IBAN NL17 ABNA 0533 0814 08
Commpanionz is onderdeel van 2MC